HINNASTO

Urheilufysioterapian yksilöohjaus-, kuntoutus- ja arviointikäyntien hinnasto

Valmennuspalvelut

Valmennussuhteet ovat useimmiten kestoltaan kauden mittaisia, ja tapaamisia tulee 1-2 kertaa/ viikko/ harjoitusryhmä. Hinnoista käyn keskustelua aina laji- ja joukkuekohtaisesti. Suuntaa antavana edellä mainitun kaltaisissa tilanteissa 100-200 euroa/kk + alv 10%. Neuvottelen hinnoista ja valmennuksesta mielelläni kasvotusten.Mentorointipalvelut

Mentorointiprosessi kestää n. 6-12 kk, tapaaminen etänä tai livenä kerran kuukaudessa tai tarpeen mukaan. Yhden tapaamisen kesto arviolta 1-2 tuntia. Mentorointi perustuu aktiivisuuteen, mutta  ennen kaikkea vapaaehtoisuuteen ja vetäytyminen prosessista on mahdollista myös matkan varrella.

Hinta: 200/kk + alv 24%.Luennot ja koulutus

Suunnittelen ja toteutan urheiluseuroille, valmentajille ja terveydenhuollon asiantuntijoille koulutuksia erityisesti nuoren urheilijan turvalliseen ja kehittävään harjoitteluun, urheiluvammoihin, terveyden edistämiseen, urheilufysioterapiaan ja fysiikkavalmennukseen liittyen. Pystyt vaikuttamaan sisältöön ja kestoon, tehdään hyvä kokonaisuus yhdessä!

Hinta neuvoteltavissa + alv 24%

Haluatko lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista?

Ensimmäinen yhteydenotto ja keskustelu on aina maksuton. Arvioidaan yhdessä minkälainen yhteistyö välillämme toimisi parhaiten.